The Handmade jewelry Diaries

Wiki Article

Δαχτυλίδια Βραχιόλια Σκουλαρίκια Περιδέραια Σταυροί Καρφίτσες Μονόπετρα Δαχτυλίδια Βέρες Σειρέ Δαχτυλίδια Ροζέτες Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Παιδικά κοσμήματα αγάπης και καλής τύχης Κάθε πολιτισμός και χώρα έχει ένα ή και περισσότερα διαφορετικά σύμβολα, που πιστεύει ότι φέρνει τύχη. Οι πολιτισμοί εξελίχθηκαν και οι λαοί γνωρίστηκαν μεταξύ τους, έτσι τα γούρια ταξίδεψαν από χώρα σε χώρα. Πίσω από κάθε γούρι είναι μια πολύ παλιά ιστορία που συνδέεται με την προέλευση του συμβόλου και τον πολιτισμό από τον οποίο ήρθε. Τα γούρια εξελίσσονται από τη λαϊκή παράδοση, το μύθο ακόμα και τη θρησκεία. Στην Χριστιανική πίστη έχουν μεγάλη σημασία και συμβολίζουν τύχη, θέληση και πίστη. Ιστορικά, πολλά χρησιμοποιήθηκαν για την προστασία των ανθρώπων από το κακό μάτι και την…

Η ιστορία του χρυσού, που ανάγεται πάνω από πέντε χιλιάδες χρόνια, έχει αποδείξει το δεσποτικό χαρακτήρα αυτού του πολύτιμου μετάλλου στον ανθρώπινο πολιτισμό. Έχει κοσμήσει σύμβολα θεών, αυτοκράτορες και φυσικά μοναδικές προσωπικές στιγμές.

Διαχρονικά αντικείμενα έκφρασης προσωπικού γούστου, τα κοσμήματα δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο. Στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες σειρές με αντρικά κοσμήματα από χρυσό και πολλά μοντέρνα σχέδια από ατσάλι και δέρμα.

Είναι πολύ σημαντικό να γίνει η επιλογή του κατάλληλου Κωνσταντινάτου για το μωρό. Αποτελούν το ιδανικό δώρο καθώς είναι από τα μοναδικά δώρα που μπορούν να παραμείνουν σταθερή αξία ανά τα χρόνια! Τα Κωνσταντινάτα είναι Μοναδική Επιλογή με Μεγάλη Ιστορία Πολλές φορές προσδίδεται στα κοσμήματα μια συμβολική αξία, γεγονός που καθιστά τον ρόλο τους στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου άκρως σημαντικό. Όταν η συζήτηση έρχεται στα κοσμήματα συναισθηματικής και όχι μόνο αξίας, τα Κωνσταντινάτα κατακτούν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάνοντας μια αναδρομή στην ιστορία του συγκεκριμένου κοσμήματος,…

Το καλό με αυτή την εταιρία είναι ότι τα ρολόγια της είναι διέπονται από ποιότητα και κομψότητα, αλλά σε σύγκριση με άλλες μεγάλες μάρκες είναι πολύ πιο οικονομική, χωρίς μάλιστα να υπολείπεται κάτι.

Έχουμε δημιουργήσει μόνο για σένα, τον σύγχρονο άνδρα που αγαπά την προσεγμένη του εμφάνιση, μια ενημερωμένη συλλογή. Εδώ θα βρεις ανδρικά ρολόγια μεγάλων εταιρειών, που έχουν στιγματίσει των χώρο του ανδρικού ρολογιού. Και φυσικά απέκτησαν την δική τους, ξεχωριστή ταυτότητα.

Εδώ θα βρεις μια ποικιλία από φθηνά χρυσά και λευκόχρυσα κοσμήματα, σε μοναδικές προσφορές.

Διαχρονικά αντικείμενα έκφρασης προσωπικού γούστου και πολυτέλειας τα γυναικεία κοσμήματα δίνουν τη δική τους ιδιαίτερη πινελιά, αναβαθμίζοντας την εμφάνιση της γυναίκας που τα φοράει.

Μια πολύ υψηλή διαθλαστική δύναμη δίνει στο διαμάντι την εξαιρετική τους λάμψη. Η σκληρότητα και η φωτεινότητα τους τα κάνουν αξεπέραστα ως πολύτιμους λίθους.

Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα γυναικεία αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες λατρεύουν. Φυσικά από τη συλλογή μας δε θα μπορούσαν να λείπουν αξεσουάρ για τα παιδιά όπως οι παιδικές κορνίζες. Κάντε ένα δώρο αξίας που θα μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη τη δική σας και των αγαπημένων σας!

Βρες μόνο εδώ λιτές, καθώς και μοντέρνες γραμμές και φόρμες. Αυτές θα προσδίδουν στην εμφάνιση σου τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα του χαρακτήρα σου.

Σταμάτα να ψάχνεις μονίμως τα κλειδιά σου μέσα στην τσάντα ή τον χαρτοφύλακά σου! Επίλεξε τώρα το κατάλληλο μπρελόκ κλειδιών, για το σπίτι ή το εξοχικό σου, και δεν πρόκειται να ξαναχάσεις χρόνο στην αναζήτηση τους. Αποτελεί άλλωστε και κόσμημα στα χέρια σου, όταν πετάγεσαι για έναν γρήγορο καφέ ή για ψώνια. Όλα τα μπρελόκ μας διαθέτουν κρίκο μονό ή διπλό, για την τοποθέτηση των κλειδιών σου και ιδιαίτερα σχέδια που το διακοσμούν. Επίλεξε μπρελόκ για δώρα που κάνουν τη διαφορά! Το μπρελόκ αποτελεί μια όμορφη λύση για δώρο στο σύντροφό σου ή σε συνεργάτη σου. Χάρισε στο κορίτσι των ονείρων σου ένα όμορφο τα κλειδιά του σπιτιού σου με το πιο κομψό Χρυσά κοσμήματα αξεσουάρ και σηματοδότησε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή σου.

Οι πολύτιμοι λίθοι που μπορεί να έχουν τα κοσμήματα (Διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδια, ζαφείρια κ.α.) 

Report this wiki page